ACTUALITEIT: OP DE VOORGROND

Ook tweeverdieners krijgen moeite om rond te komen

Het is een oude volkse wijsheid dat een vast contract de beste zekerheid biedt tijdens financieel woelige periodes. Niks is echter nog minder ... Lees verder.
Gepubliceerd op 07-07-2023 door ABVV West-Vlaanderen

ACTUALITEIT

Toon nieuwsitems gepubliceerd door:

Ook tweeverdieners krijgen moeite om rond te komen

Het is een oude volkse wijsheid dat een vast contract de beste zekerheid biedt tijdens financieel woelige periodes. Niks is echter nog minder waar. Althans, dat verklaart het ABVV West-Vlaanderen op basis van een bevraging die ... Lees verder.
Gepubliceerd op 07-07-2023 door ABVV West-Vlaanderen

Roodshow West-Vlaanderen - Naar een humaan activeringsbeleid

Wil je mee strijden voor een humaan activeringsbeleid? Kom naar dit event! Een tijdje geleden deden we een bevraging over hoe mensen die werkloos zijn de begeleiding van VDAB/GTB ervaren. ABVV vindt het belangrijk dat de beg ... Lees verder.
Gepubliceerd op 27-04-2023 door ABVV West-Vlaanderen

Wij helpen jullie graag DIGITAAL!

Als het mogelijk is om ons te contacteren via digitale weg, dan zal dit er voor zorgen dat we de contacten tot een minimum beperken en dat we onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.Heb je een vraag w ... Lees verder.
Gepubliceerd op 10-01-2022 door ABVV West-Vlaanderen

Loonnormwet verplettert onze lonen

De loonnormwet is oneerlijk, onrechtvaardig en onverantwoord.Als een wet niet werkt, moet die veranderen.Op vrijdag 24 september organiseert het ABVV een nationale beto ... Lees verder.
Gepubliceerd op 01-09-2021 door ABVV West-Vlaanderen

Eerlijk deel van de koek

Ook u verdient extra koopkracht en een  degelijke sociale bescherming “Ondanks de automatische loonindexering gaan de reële lonen er sinds 2014 met 2.4% op achteruit. Dit staat in schril co ... Lees verder.
Gepubliceerd op 16-12-2019 door ABVV West-Vlaanderen