ACTUALITEIT: OP DE VOORGROND

Wij helpen jullie graag DIGITAAL!

Corona zorgt er voor dat wij de fysieke ontvangst van onze leden graag tot alleen het nodige beperken. Dit om zowel de gezondheid van onze leden, u du ... Lees verder.
Gepubliceerd op 10-01-2022 door ABVV West-Vlaanderen

ACTUALITEIT

Toon nieuwsitems gepubliceerd door:

Nieuwe service: vraag elektronisch uw betaling stempelgeld op.

Vanaf november 2019 biedt het ABVV West-Vlaanderen voor zijn leden een extra dienst aan. Indien u een werkloosheidsuitkering ontvangt, kunt u het bedrag en de datum van de laatste uitbetaling van uw werkloosheidsuitkering simpel opv ... Lees verder.
Gepubliceerd op 18-10-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Verhuis Kantoor IZEGEM

Vanaf 16 september verhuist het ABVV naar een nieuw kantoor in Izegem. U vindt ons vanaf dan terug op ons nieuw adres: Nederweg 2, op slechts 25 meter van het oude kantoor.Wij helpen u vanaf heden graag verder op ons nieuw adres. Lees verder.
Gepubliceerd op 14-09-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Nieuwe openingsuren

Beste lid,  De verdere digitalisering in onze maatschappij, samen met de drastische daling van de werkloosheid zorgt er voor dat wij genoodzaakt zijn onze diensten en werkingen te herorganiseren, zodat wij de dienstverlening ... Lees verder.
Gepubliceerd op 20-06-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Partijprogrammaís ontrafeld

Op 26 mei staat ons een belangrijke opdracht te wachten. Dan kiezen we onze beleidsmakers voor de komende zes jaar, op Vlaams, Federaal en Europees niveau. Bij de verkiezingen maken we een cruciale keuze: kiezen we voor nog zes jaa ... Lees verder.
Gepubliceerd op 08-05-2019 door ABVV West-Vlaanderen

1 MEI

Op 1 mei zijn er weer tal van activiteiten te doen in verschillende steden.Bekijk hier alle activiteiten Lees verder.
Gepubliceerd op 25-04-2019 door ABVV West-Vlaanderen