ACTUALITEIT: OP DE VOORGROND

Nieuwe openingsuren

Beste lid,  De verdere digitalisering in onze maatschappij, samen met de drastische daling van de werkloosheid zorgt er voor dat wij genood ... Lees verder.
Gepubliceerd op 20-06-2019 door ABVV West-Vlaanderen

ACTUALITEIT

Toon nieuwsitems gepubliceerd door:

Valentijnsdag in teken van minimumloon

Een waardig inkomen uit werk is voor 15% van alle werknemers in ons land maar een droom. Voor hen schommelt het inkomen rond het minimumloon van €9.65/u of €1590 bruto per maand. Ver beneden wat er nodig is om een waardig ... Lees verder.
Gepubliceerd op 18-02-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Nationale staking - woensdag 13 februari

De werkgeversorganisaties hebben ons voor voldongen feiten gezet in de onderhandelingen voor een interprofessioneel akkoord over jouw loon en werkomstandigheden. Een eerlijk resultaat zat er niet in en dus hebben we de onderhandelin ... Lees verder.
Gepubliceerd op 25-01-2019 door ABVV West-Vlaanderen

De crisis is achter de rug. Wij gaan niet langer de rekening betalen!

De gewone mensen hebben de rekening betaald van een economische crisis waar ze niet voor verantwoordelijk zijn, met meer werkonzekerheid en minder koopkracht. Zelfs nu, nu het economisch terug beter gaat, willen rechtse partijen en de ... Lees verder.
Gepubliceerd op 19-01-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Aangepaste openingsuren

Vanaf 14 januari wijzigen onze openingsuren in onze kantoren in Gistel en Nieuwpoort! Openingsuren Gistel Openingsuren Nieuwpoort Lees verder.
Gepubliceerd op 09-01-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Ook in West-vlaanderen willen we een eerlijk deel van de koek!

“De afgelopen drie jaar verloren de Belgische werknemers voor 2.3% aan koopkracht. Daarnaast zagen de BEL20 ceo’s hun inkomsten in 2017 stijgen met maar liefst 13%.” Dit schril contrast, afgeleid uit studie ... Lees verder.
Gepubliceerd op 15-12-2018 door ABVV West-Vlaanderen