ACTUALITEIT

Maak je rekening op de website www.factuurregering.be

Gepubliceerd op 18-01-2016 om 11u22 door ABVV West-Vlaanderen
factuurregering
factuurregering

Hoe hard word jij getroffen door de besparingen? Welke factuur krijgt je gezin voorgeschoteld? Reken het in een oogwenk uit op factuurregering.be.

Volgens de regering zal de koopkracht van iedereen stijgen - “100 euro netto meer per maand!” - dankzij de taxshift. Maar voortaan kan iedereen zelf uittellen hoe hard de regering(en) liegen. Dat kan op www.factuurregering.be, een gebruiksvriendelijke website van het ABVV waarmee iedereen de gevolgen van de besparingen op zijn gezinsinkomen kan berekenen.

Federale én Vlaamse maatregelen  
De website  berekent de impact van meer dan 20 verschillende maatregelen van zowel de Vlaamse regering-Bourgeois als de Federale regering-Michel, van de indexsprong over de Turteltaks tot duurder onderwijs. Maar ook de hogere werkbonus voor lage lonen en de hogere forfaitaire beroepskosten worden meegeteld. Zogenaamde koopkrachtversterkende maatregelen worden volledig opgegeten door de Vlaamse en Federale besparingen samen.

 3 troeven van factuurregering.be  
1. Makkelijk invulbaar:
Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken kan je het best werken met correcte gegevens, terug te vinden op sociale en andere documenten. Het kan dus nuttig zijn om deze bij de hand te houden.

2. Transparant:
je krijgt een berekening op jouw maat, aangepast aan jouw levenssituatie, met telkens heldere uitleg over wat een besparing juist inhoudt en waarom die onrechtvaardig is.

3. Mobiliserend:
via sociale media kan je snel en eenvoudig je resultaat delen en zo mee het sociaal protest tegen de factuurregeringen een stem geven.
Maak je berekening op factuurregering.be
 
ABVV West-Vlaanderen blijft gemobiliseerd  
Ook wij blijven het verzet organiseren tegen deze asociale regeringen Michel – Bourgeois. In de komende maanden zal ABVV de mensen informeren over de diefstal door de beide regeringen. We doen dat op markten, aan events, aan en in de fabrieken, ... in de provincie.



.