ACTUALITEIT: OP DE VOORGROND

Aangepaste openingsuren tijdens het verlof

Beste lid,  De verdere digitalisering in onze maatschappij, samen met de drastische daling van de werkloosheid zorgt er voor dat wij genoodzaa ... Lees verder.
Gepubliceerd op 20-06-2019 door ABVV West-Vlaanderen

ACTUALITEIT

Toon nieuwsitems gepubliceerd door:

Aangepaste openingsuren tijdens het verlof

Beste lid,  De verdere digitalisering in onze maatschappij, samen met de drastische daling van de werkloosheid zorgt er voor dat wij genoodzaakt zijn onze diensten en werkingen te herorganiseren, zodat wij de dienstverlening aa ... Lees verder.
Gepubliceerd op 20-06-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Partijprogrammaís ontrafeld

Op 26 mei staat ons een belangrijke opdracht te wachten. Dan kiezen we onze beleidsmakers voor de komende zes jaar, op Vlaams, Federaal en Europees niveau. Bij de verkiezingen maken we een cruciale keuze: kiezen we voor nog zes jaa ... Lees verder.
Gepubliceerd op 08-05-2019 door ABVV West-Vlaanderen

1 MEI

Op 1 mei zijn er weer tal van activiteiten te doen in verschillende steden.Bekijk hier alle activiteiten Lees verder.
Gepubliceerd op 25-04-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Fight For 14!

Het hebben van een job is anno 2018 geen garantie tegen armoede. In vele sectoren schommelt het bruto minimumloon rond de €10 (afhankelijk van sector en anciënniteit). Een bruto minimumloon van €14 per uur is volgens ... Lees verder.
Gepubliceerd op 14-03-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Valentijnsdag in teken van minimumloon

Een waardig inkomen uit werk is voor 15% van alle werknemers in ons land maar een droom. Voor hen schommelt het inkomen rond het minimumloon van €9.65/u of €1590 bruto per maand. Ver beneden wat er nodig is om een waardig ... Lees verder.
Gepubliceerd op 18-02-2019 door ABVV West-Vlaanderen