ACTUALITEIT: OP DE VOORGROND

De crisis is achter de rug. Wij gaan niet langer de rekening betalen!

De gewone mensen hebben de rekening betaald van een economische crisis waar ze niet voor verantwoordelijk zijn, met meer werkonzekerheid en minder koo ... Lees verder.
Gepubliceerd op 19-01-2019 door ABVV West-Vlaanderen

ACTUALITEIT

Toon nieuwsitems gepubliceerd door:

De crisis is achter de rug. Wij gaan niet langer de rekening betalen!

De gewone mensen hebben de rekening betaald van een economische crisis waar ze niet voor verantwoordelijk zijn, met meer werkonzekerheid en minder koopkracht. Zelfs nu, nu het economisch terug beter gaat, willen rechtse partijen en de ... Lees verder.
Gepubliceerd op 19-01-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Aangepaste openingsuren

Vanaf 14 januari wijzigen onze openingsuren in onze kantoren in Gistel en Nieuwpoort! Openingsuren Gistel Openingsuren Nieuwpoort Lees verder.
Gepubliceerd op 09-01-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Ook in West-vlaanderen willen we een eerlijk deel van de koek!

“De afgelopen drie jaar verloren de Belgische werknemers voor 2.3% aan koopkracht. Daarnaast zagen de BEL20 ceo’s hun inkomsten in 2017 stijgen met maar liefst 13%.” Dit schril contrast, afgeleid uit studie ... Lees verder.
Gepubliceerd op 15-12-2018 door ABVV West-Vlaanderen

Zij besparen. U betaalt.

Nationale Actiedag op 14 december!Kom onze acties versterken in Brugge, Ieper, Kortrijk, Oostende en Roeselare!Voor meer koopkracht! ... Lees verder.
Gepubliceerd op 04-12-2018 door ABVV West-Vlaanderen

Kaaimannen in Bredene

Vrijdagochtend 15 juni werden wandelaars langs het strand van Bredene opgeschrikt door een niet alledaags beeld: een groep van maar liefst tachtig kaaimannen had er post gevat op het strand. Gelukkig ging het niet om echt dieren, ... Lees verder.
Gepubliceerd op 18-06-2018 door ABVV West-Vlaanderen